Geloof in communicatie

Kom naar de inspiratiedag ‘Geloof in Communicatie’ op 18 november in Barneveld en geef de communicatie van jouw kerk of project een boost!

Geloof in communicatie

Inspiratiedag op 18 november in Barneveld

Communicatie is essentieel om de zichtbaarheid en de impact van je project te vergroten. Hoe scoort jouw project of jouw geloofsgemeenschap op het gebied van communicatie? Heb je het idee dat er verbetering mogelijk is maar weet je niet hoe of waar te beginnen? Kom dan naar deze inspiratiedag ‘Geloof in Communicatie’.

Voor wie?

Deze dag is bedoeld voor alle vrijwilligers en professionals die zich inzetten voor communicatie binnen organisaties en geloofsgemeenschappen, zowel aan de uitvoerende als de bestuurlijke kant en alles wat daar tussenin zit. Dus: een dag voor kerkapp-beheerders, webmasters, nieuwsbriefschrijvers, kerkbladredacties, communicatiecommissies, socialmediaredacteuren, bestuursleden en voorgangers. Het programma richt zich op alle christelijke kerkgenootschappen in Nederland.

Trends en traditie

Hoofdspreker is Casper van Dorp, programmamaker en producent bij Nachtzon Media en predikant. Hij schetst in vogelvlucht de nieuwste trends op het gebied van kerk en communicatie. Hierna volgen twee praktische en verdiepende workshoprondes.

Workshops

Deelnemers kunnen kiezen uit negen workshops zoals: een communicatieplan op één A4, filmen met je mobiel, kerk-app als verbindend instrument, eigentijds taalgebruik, gouden tips voor een beter kerkblad, social media voor je kerk enz.

Aanmelden

Ga naar www.geloofincommunicatie.nl, daar vind je alle informatie en het aanmeldformulier. Wacht niet te lang want de workshops lopen snel vol.

ps. Voor iedere parochie die het parochieblad maakt bij De Zalige Zalm zijn drie vrijkaarten beschikbaar!