Actueel

Actueel

 • Op zoek naar God
  Van harte welkom op 15 november bij de verdiepingsbijeenkomst met bisschop De Korte. Hoe komen we God op het spoor als bron van onze kerkelijke activiteiten? We ontmoeten elkaar in en om de Sint Jan in Den Bosch.
 • Geloof in communicatie
  Kom naar de inspiratiedag ‘Geloof in Communicatie’ op 18 november in Barneveld en geef de communicatie van jouw kerk of project een boost!
 • Afsluiting lichting 2023
  Welke 5 lessen heb je geleerd dit jaar? Dat is de vraag op vrijdag 17 november bij de afsluitende bijeenkomst van lichting 2023. We zien elkaar in De Ruimte aan de Oudegracht in Utrecht.
 • Dennoch congres
  En toch…heeft de kerk toekomst. Van 15 tot 17 oktober vond een congres over kerkvernieuwing plaats in het Duitse Hannover. Lees het verslag.
 • Publieksdag
  De tweede landelijke Space for Grace dag op vrijdag 9 juni was zeer geslaagd. Een terugblik op de dag in beeld en verhaal is hier te bekijken.
“Een van de redenen dat we heel graag mee wilden doen is dat je met Space for Grace echt mag uitproberen en vernieuwen. Dat was voor ons heel belangrijk omdat we wilden uitproberen wat hier werkt en wat aansluit bij wat mensen nodig hebben.  “

Matthias Teeuwen – Dorothy Gemeenschap Amstelveen