Afsluiting lichting 2023

Welke 5 lessen heb je geleerd dit jaar? Dat is de vraag op vrijdag 17 november bij de afsluitende bijeenkomst van lichting 2023. We zien elkaar in De Ruimte aan de Oudegracht in Utrecht.

Afsluiting lichting 2023

Vrijdag 17 november in Utrecht

De laatste bijeenkomst voor de projecten die dit jaar meedoen met Space for Grace vindt plaats in Utrecht op vrijdag 17 november van 9.15 – 14.30 uur

Vijf lessen

In de ochtend geeft ieder project een terugblik en vooruitblik. Elk projectteam krijgt maximaal 15 minuten om 5 lessen te delen die er geleerd zijn in het jaar Space for Grace, mét voorbeelden. 

Een terugblik aan de hand van de volgende vragen: Wat leerde je van het doen van het project, van wat er goed ging, wat er mis ging, wat leerde je binnen het programma, van de andere deelnemers, trainers of begeleiders? Wat had je zelf willen weten van te voren, en welke les wil je andere kerkvernieuwers en gemeenschapsbouwers meegeven?

Verdere info voor lichting 2023

Heb je vragen of hulp nodig bij de voorbereiding of de doelen van je project, neem dan contact op met Suzan Doodeman: suzan@hoedanwel.nl of met Johannes van den Akker: Johannes@hoedanwel.nl

Tot 17 november in Utrecht! Suzan Doodeman en Johannes van de Akker