Complimenten en lessen

Vrijdag 17 november was de afsluiting van jaartraject 2023 in Utrecht. Na een mooi ochtendgebed van het project ‘Klooster in de cloud’ deelden de deelnemers met elkaar de lessen die de verschillende teams en projecten het afgelopen jaar geleerd hebben.

Complimenten
en lessen

Complimenten en lessen

Vrijdag 17 november was de afsluiting van jaartraject 2023 in Utrecht. Na een mooi ochtendgebed van het project ‘Klooster in de cloud’ deelden de deelnemers met elkaar de lessen die de verschillende teams en projecten het afgelopen jaar geleerd hebben. Dat leverde een prachtig pallet aan ervaringen op. Er zijn keuzes gemaakt, er is versneld en waar nodig juist vertraagd. Er klonken geen strakke managementlessen, maar juist inzichten die de projectteams opdeden door echt goed te kijken, en te doen waar de situatie om vraagt. Vervolgens regende het briefjes met complimenten voor de projectleden.

Tijdens de lunch klonken er bemoedigende tafelredes van Laetitia van der Lans, Jorien Copier en Erik Borgman. Daarmee laten Johannes en Suzan deze jaargang langzamerhand los na een hele leuke dag en een mooi jaar van leren, ontmoeten, hard werken, inspireren én complimenteren. De deelnemers van jaargang 2023 zijn van harte uitgenodigd om verbonden te blijven via het verdiepingstraject van ‘Space for Grace’.