Wij komen tezamen op Kerkplein

Download de gratis Kerkplein app en meld je aan bij de groep Space for Grace. Dan zien we elkaar daar!

Samen op Kerkplein

Wij komen tezamen op Kerkplein

Kerkelijke vrijwilligers en professionals willen graag op allerlei gebied leren van elkaar. Hoe pakt men de zaken aan in een andere kerkelijke gemeente of parochie? Zeker nu het werk vaak met minder mensen gedaan moet worden is uitwisseling van kennis en ervaring van groot belang. Het online platform Kerkplein biedt die mogelijkheid en heeft de vorm van een handige app.

Kerkplein brengt actieve kerkmensen bij elkaar over de grenzen van locaties en kerkgenootschappen heen. Op Kerkplein vind je groepen waarin je met ‘taakgenoten’ onder elkaar bent en je vragen, ideeën, kennis en materiaal kunt uitwisselen. Op Kerkplein kom je dus diakenen, webmasters, kosters, bestuursleden, pastores, voorgangers, kerkbladredacteuren, koorzangers, organisten, kerkrentmeesters et cetera tegen en kun je leren van de praktijk in andere kerken.

Space for Grace op Kerkplein

Op dit platform heeft Space for Grace een eigen groep waarbinnen (voormalige) deelnemers rechtstreeks contact kunnen hebben met elkaar. In deze online community kun je ervaringen, tips en vragen met elkaar delen. Daarnaast kun je je licht opsteken bij al andere taakgroepen op Kerkplein.

Download de gratis Kerkplein app via de App store of via Google play en meld je aan bij de groep Space for Grace. Dan zien we elkaar daar!